FRÉZIA VIRÁG - VIRÁGKÜLDÉS ÉS AJÁNDÉKKÜLDÉS

Sárospatak +40 km-es körzetében

Jeles alkalom közeledik? Szeretné meglepni kedvesét, szerettét egy gyönyörű virágcsokorral, finom édességgel? Vegye igénybe virágküldő szolgáltatásunkat: sárospataki cégünk vállalja a csokrok, édességcsomagok kiszállítását Sárospatak 40 km-es körzetében.

Önnek csak ki kell választania a megfelelő ajándékot oldalunkról, mi pedig kiszállítjuk az ajándékozott részére.

Amiket kínálunk: növénytálak, cserepes virágok, virágdobozok, rózsamacik, gyászcsokrok és temetési koszorúk, édességcsomagok.

FRÉZIA VIRÁG - TERMÉKEINK

Beltéri és kültéri növények, virágok

Beltéri és kültéri növények széles választékát kínáljuk üzletünkben az Ön számára.

Művészi igényességgel tervezzük meg és készítjük el a megfelelő enteriőrhöz, alkalomhoz illő asztaldíszeket, különböző virág kompozíciókat, dekorációkat. Rugalmasan reagálunk a váratlan, egyedi kihívásokra és kérésekre.

Amit kínálunk:

Cserepes virágok, vágott virágok, egynyári és évelő növények, virágzó évelők és sziklakerti növények.

Földek, tőzegek, trágyák, talajtakarók.

 

FRÉZIA VIRÁG - SZOLGÁLTATÁSAINK

Esküvők és egyéb rendezvények virágdekorációjának elkészítése

Célunk, hogy rendezvényét kifogástalan minőségű virágkompozíciókkal tegyük még különlegesebbé. Több évtizedes tapasztalatunk birtokában rugalmasan és kreatívan alakítjuk ki az Ön esküvőjéhez és rendezvényéhez leginkább illő virágdekorációt annak érdekében, hogy eseménye valóban felejthetetlen legyen.

Legyen esküvője valóban élete egyik legszebb és legcsodálatosabb pillanata! Segítünk Önnek álmai virágdekorációjának megalkotásában, forduljon hozzánk bizalommal.

FRÉZIA VIRÁG - SZOLGÁLTATÁSAINK

Gyepszőnyeg telepítés

Vállaljuk gyepszőnyeg lerakását és telepítését.

Élettartamát és minőségét tekintve a gyepszőnyeg lerakása nagyságrendekkel kisebb kockázattal jár a  fűmagvetéshez képes. A gyepszőnyeg gyakorlatilag egész évben telepíthető abban az esetben, ha az időjárási körülmények lehetővé teszik a talajmunkák elvégezését, és a hőmérséklet nem haladja meg a 28o C-ot nyáron.

A minőségi gyepszőnyeg teljesen gyommentes, ráadásul megvan az az előnyös tulajdonsága, hogy a későbbiekben is nehezen gyomosodik. Nehezen kopik ki nagy felületeken, rövid időn belül megköti a talajt és a port, ebből adódóan nem igényel időközönkénti felülvetést, hacsak nem árnyékos a kertünk.

Ha gyönyörű pázsitot szeretne, válasszon gyepszőnyeget és bízza ránk a telepítését!